Ugaone garniture Beograd

Ugaone garniture Beograd
Ukoliko volimte komfor i praktičnost, ugaone garniture su idealno rešenje za Vaš dom.
Pogledajte ponudu ugaonih garnitura u salonima nameštaja u Beogradu i odaberite neku po svom ukusu.
Ugaone garniture su ujedno i praktične za male prostore i dnevne sobe.
Pretražite Beograd brzo i lako uz našu pomoć, i još večeras uživajte na svojoj novoj ugaonoj garnituri.
urban-line-ugaone-garniture

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 011 2451852 | 064 2189652 |
UGAONE GARNITURE BEOGRAD U našem salonu možete poručiti sofe, ugaone garniture kao i kompozicije za dnevni boravak vrhunskog kvaliteta koje su kreirali italijanski majstori dizajna.
Udobnost, mogućnost uklapanja različitih dimenzija, raspoloživost mehanizama za razvlačenje, podešavanje naslona, sedišta, kao i širok dijapazon boja štofova i kože, sa detaljima koju su dovedeni do savršenstva, samo su neke od odlika naših garnitura za sedenje koje će ulepšati Vaš dom, kancelariju ili poslovni prostor.
Cenovnik
namestaj-pegasus-ugaone-garniture

Nameštaj Pegasus

Beograd, Savski venac, Beogradski sajam 062 480211
UGAONE GARNITURE BEOGRAD PROIZVODNJA NAMEŠTAJA PEGASUS Preduzeće PEGASUS d.o.o.
iz Vranja posluje od 2002.godine.
Naša osnovna delatnost je proizvodnja nameštaja .
Naš proizvodni asortiman čine kožne garniture, garniture u eko koži i kvalitetnijim štofovima, kao i izrada programa za opremanje hotela.
Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost.
Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.
Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove.
Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.
Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.
Cenovnik
namestaj-djeram-ugaone-garniture

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
UGAONE GARNITURE BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođač
Cenovnik
fabrika-namestaja-carkic-ugaone-garniture

Fabrika namestaja Čarkić

Šabac, Vojvode Mišića 21 064 2038306
UGAONE GARNITURE BEOGRAD FABRIKA NAMEŠTAJA ČARKIĆ Proizvodimo klasične garniture i ugaone garniture po vašoj želji i meri.
Cenovnik
salon-namestaja-leokom-ugaone-garniture

Salon nameštaja Leokom

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2642629
UGAONE GARNITURE BEOGRAD SALON MAEŠTAJA LEOKOM Preduzeće "LEOKOM M&V" d.o.o.
je osnovano 1993.god.
Salon nameštaja postoji od 1998.
godine i nalazi se u Sarajevskoj ulici, broj 85, uz ponudu visoke klase nameštaja: stilskog, kožnih garnitura, nameštaj modernih formi, zavesa, drapera, roletni, paketo mehanizama, mebl štofa.
Bavimo se opremanjem objekata, poslovnih prostora, stanova.
Dugo smo u nameštaju, za nas se zna, tako da vam možemo ponuditi visok kvalitet nameštaja i zavesa, uz velike mogućnosti izrade, a što se može videti u našim referencama.
Prema potrebi kupca možemo doći u objekat, stan i dati vam stručni predlog i opremiti vam kompletan objekat.
Program se radi u tri kategorije goveđe kože, četiri kategorije mebl štofa i eko kože, uz veliku ponudu boja.Postoje mogućnost fiksnih varijanti, kao i mogućnost razvlačenja.
Bivolja koža i garniture sa perjem.
Cenovnik
hersa-fabrika-namestaja-ugaone-garniture

HERSA Fabrika nameštaja

Novi Pazar, Lukare bb 020 448204
UGAONE GARNITURE BEOGRAD HERSA FABRIKA NAMEŠTAJA U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman ugaonih garnitura za Vaš dom.
Cenovnik
namestaj-cane-ugaone-garniture

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818 | 065 2320888 |
UGAONE GARNITURE BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Svi modeli tapaciranog nameštaja se rade u dve varijante: na razvlačenje i fiksno.
20 godina rada, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom.
Cenovnik
ztg-bor-dekor-ugaone-garniture

ZTR Bor Dekor

Ruma, Glavna 53 063 500479
UGAONE GARNITURE BEOGRAD ZTG BOR DEKOR Bor Dekor nudi širok asortiman ugaonih garnitura, kojima možete opremiti Vaš dnevni boravak.
Cenovnik
astra-office-ugaone-garniture

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
UGAONE GARNITURE BEOGRAD ASTRA OFFICE Naša Softtouch koža, koja je 100% italijanska, je neverovatno fleksibilna, intenzivne boje i luksuzno prijatnog osećaja.
To je rezultat dugog i jedinstvenog proizvodnog procesa.
Cenovnik
salon-namestaja-mond-line-ugaone-garniture

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 011 3390695 | 011 3390686 | 065 2020121 |
UGAONE GARNITURE BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MOND LINE Pored prodaje svih vrsta nameštaja za dnevne sobe, spavaće sobe, trpezarije i radne sobe, Mond Line se bavi i prodajom ugaonih garnitura.
Cenovnik
Dnevna soba je deo vašeg stana ili kuće u kome provodite najveći deo svog vremena u relaksiranju, razgovoru sa svojom porodicom i prijateljima, gledanju televizije i mnogim drugim sličnim aktivnostima. Revolucija u svetu nameštaja donela nam je ugaone garniture - kategoriju nameštaja koja znatno doprinosi uštedi prostora i omogućava odmor i relaksaciju... Ugaona garnitura često je glavni element u modernim dnevnim sobama. Ugaona garnitura štedi prostor i omogućava udobno sedenje za članove porodice i njihove prijatelje, smeštajući više ljudi nego klasični elementi nameštaja za sedenje iste veličine. Veoma lako se mogu prilagoditi trenutnim potrebama prostora zahvaljujući svojoj velikoj moći transformacije. Čak i kada se ugaona garnitura savršeno uklapa u prostor, može se jednostavno rotirati za 90 stepeni i na ovaj način se može dobiti potpuno novi raspored prostora u dnevnoj sobi.
Back to Top